Gradski odbor HDZ BiH Široki Brijeg je u nedjelju, 23. rujna 2018. godine održao predizborni skup u temeljnom ogranku Uzarići.

Na skupu, na kojem su predstavljeni kandidati na predstojećim Općim izborima u Bosni i Hercegovini okupio se veliki broj simpatizera i članova HDZ-a kojima su se obratili nositelj liste HDZ BiH – HNS za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke i predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić, Dario Knezović, kandidat na listi HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH.

Erina Lasić, kandidat na listi HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH na početku skupa pozdravila je simpatizere i članove svog TO Uzarići.

‘’Županija Zapadnohercegovačka je ključno mjesto za odabir izaslanika u Dom naroda i člana Predsjedništva BiH, a to su dva ključna mjesta koja služe kao mehanizam kojim možemo zaustaviti majorizaciju jednog konstitutivnog naroda’’, istaknuo je Ćosić.

Dario Knezović, kandidat na listi HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH na kraju skupa predstavio je kandidate HDZ BiH i HNS iz Širokog Brijega za sve razine vlasti kao i tehničke detalje za izbornu kampanju.

Predizborne tribine u organizaciji Gradskog odbora HDZ BiH Široki Brijeg nastavljaju se u utorak u temeljnim ograncima Privalj i Dužice, stoji u priopćenju GO HDZ BiH Široki Brijeg.

GO HDZ BiH Široki Brijeg