Ujedinili se HDZ 1990 Ljubuški i Hrvatski savez HKDU-HRAST Ljubuški za predstojeće općinske izbore

LJUBUŠKI – HDZ 1990 Ljubuški i Hrvatski savez HKDU-HRAST Ljubuški potpisali koaliciju za zajednički nastup na predstojećim općinskim izborima na području općine Ljubuški za Općinsko vijeće Ljubuški.

Razlog zajedničkog nastupa je teška situacija u kojoj se našla općina Ljubuški i koja traži odgovornost od svih oporbenih političkih aktera u općini da se uključe u projekt zaustavljanja daljnjeg urušavanja općine. Nekompetentnost HDZ BiH i aktualnog načelnika Nevenka Barbarića dovela je do ogromnog zaduživanja, proračun je konstantno u deficitu, na rukovodeće položaje se postavljaju nestručni i nesposobni kadrovi, a nezaposlenost i iseljavanje su sve veći.

Takvo stanje zahtijeva odgovor i preuzimanje odgovornosti za potrebne promjene koje Ljubuški i svi njegovi žitelji zaslužuju. Koalicija HDZ 1990 Ljubuški – Hrvatski savez HKDU-HRAST Ljubuški je taj odgovor.

Navedena koalicija, zajedno s HSP BiH Ljubuški, podržava neovisnog kandidata za načelnika općine Ljubuški prof. Antu Paponju, poštenog, sposobnog i odgovornog čovjeka, kao prvi korak u procesu oporavka općine Ljubuški, navodi se u priopćenju.

SirokiBrijeg.info