Udruga žena liječenih od karcinoma dojke “Narcis” i ove godine ide na “Race for the Cure” ili “Trku za ozdravljenje”, koja se održava u Sarajevu 29.09.2019.

„Ovo je dvanaesta Trka po redu. Udruga Narcis je imala tu sreću da je bila prisutna na svih dosadašnjh 11. Na prvu Trku išli smo sa 5 članica i to je bilo sve. Danas je to potpuno drugačije. U nedjelju 29.09. odlazimo sa 6 autobusa. Moram istaknuti da pored Širokobrijeških srednjoškolaca i građana, sa nama idu i srednjoškolci Posušja i Ljubuškog jer Udruga “Narcis” je županijska udruga koja je aktivna ne samo u Širokom Brijegu gdje je registrirana već u cijeloj ŽZH. Sve ovo je potvrda našeg rada i upornosti i baš na to smo izuzetno ponosni” – govori nam Radica Lasić, predsjednica Udruge “Narcis” iz Širokog Brijega.

Moramo istaknuti još jedan naš uspjeh koji nam je izuzetno drag a to je prošlogodišnje osvjetljavanje naše prekrasne crkve, naše „ljepotice“ u pink boju i to prvi dan, odnosno noć mjeseca listopada koji je ujedno i mjesec borbe protiv karcinoma dojke. Nadamo se da će ona i ove godine zablistati još jače i bolje. I ovo je nešto čime se ponosimo jer u cijeloj BiH pored ostalih objekata po graduvima, osvjetljena su samo četiri vjerska objekta a jedna od njih je naša crkva“ Uznesenja Blažene Djevice Marije“. Slike idu u sve medije i van BiH tako da je i ovo jedna lijepa priča o našem Širokom koju pored svih ostalih, priča Udruga Narcis

SirokiBrijeg.info