Kako najbolje proslaviti završetak školske godine, definitivno je priuštiti učenicima jedan njihov cjelodnevni dan koji će provesti uz druženje s roditeljima, učiteljima i prijateljima uz odličnu “piknik zabavu” u krugu školskog dvorišta gdje će moći uživati u svom dosadašnjem trudu kojeg su pokazivali kroz cijelu školsku godinu….

Naime, ideja prof. Mare Bošnjak i Tomislava Ćavara i kolega za ovu kulturno zabavnu manifestaciju “Klanac Fest” kojom bi se obilježio završetak školske godine pozitivno je ocijenjena i pohvaljena od Vijeća roditelja I. OŠ Široki Brijeg, jer samih učenici će biti ti koji će pripremiti program, a uz pomoć roditelja i učitelja da sudjeluju kako bi ova manifestacija što ljepše prošla i u sjećanjima ostala!

Kako portal SirokiBrijeg.info doznaje, ovaj prvi “Klanac Fest” planiran je za ponedjeljak 10.6.2019., i to kao cjelodnevni program koji bi završio večernjim koncertom na otvorenom u školskom dvorištu.

Nadamo se kako će i kiša napokon stati do tada ili bar na taj dan kako se bi naši školarci mogli zajedno zabaviti u druženjem i programu kojeg će oni sami pripremiti.

Ovom prilikom pozivaju se roditelji, građani, firme i Svi koji su u mogućnosti da sudjeluju uz svoj simboličan način i doprinos, te tako sudjeluju u ovoj hvale vrijednoj manifestaciji gdje se planira pozvati i osnovnoškolce iz drugih škola s područja Širokog Brijega kako bi svi zajedno uživali u završnom koncertu.

Svi koji ste u mogućnosti dati svoj mali doprinos, imate pitanje, prijedlog, slobodno se javite Vijeću roditelja I. OŠ Široki Brijeg na e-mail adresu: vijeceroditeljaprveos@gmail.com

SirokiBrijeg.info