Home Ostale rubrike Zdravlje Učenici Gimnazije fra Dominika Mandića darovali 48 doza krvi

Učenici Gimnazije fra Dominika Mandića darovali 48 doza krvi

0
Učenici Gimnazije fra Dominika Mandića darovali 48 doza krvi
FOTO: Crveni križ Široki Brijeg

U akciji dobrovoljnog darivanja, koja je organizirana za učenike Gimnazije fra Dominika Mandića u Širokom Brijegu, prikupljeno je 48 doza krvi, a akciji se odazvalo 70 učenika.

Akciju, koja je trajala tri i pol sata, je organizirao Crveni križ Široki Brijeg u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar.

Temeljem pravilnika škole učenici koji su darovali krv oslobođeni su nastave dva dana, a Crveni križ im je osigurao besplatan doručak ”U Tije”.

”Izuzetno smo ponosni na naše učenike koji su se odazvali akciji i darovali krv te se nadam da će nastaviti darovati krv dok god budu zdravi. Želim se zahvaliti i djelatnicima Transfuzijskog centra SKB Mostar, našim volonterkama kao i vodstvu Gimnazije fra Dominika Mandića na suradnji”, izjavila je Karmela Skoko, tajnica Crvenog križa Široki Brijeg.

Sljedeća akcija na području Širokog Brijega bit će za učenike Srednje strukovne škole Široki Brijeg, a održat će se u četvrtak, 12. travnja, od 9.00 do 11.00 sati. Kompletan raspored akcija u 2018. godini možete pogledati na službenoj Facebook stranici Crveni križ Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info