Protekla tri dana na području Županije Zapadnohervegovačke su bila mirana što se tiče prekršaja protiv javnog reda i mira.

Evidentirano je pet prometnih nezgoda u kojima je ukupno šest osoba zadobilo tjelesne ozljede za sada neutvrđenoga stupnja. U trima nezgodama nastala je velika a u dvjema nezgodama nastala je mala materijalna šteta, priopćeno je uz MUP-a ŽZH.

Što se tiče kriminaliteta evidentirana su dva kaznena djela iz oblasti kaznenih djela protiv imovine i dva kaznena djela Ugrožavanje sigurnosti. Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Jutros u 01:35 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je uslijed djelovanja eksplozije uništeno motorno vozilo marke Ford Focus, koje se nalazilo parkirano na Bučinskoj cesti u Ljubuškom. Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici su izišli na mjesto događaja i isto osigurali, a o svemu smo upoznali dežurnog županijskog tužitelja. Očevid će se izvršiti danas a poduzimaju se i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog kaznenog djela, navodi se dalje u priopćenju MUP-a.

SirokiBrijeg.info