U teškoj prometnoj nesreći u Širokom Brijegu poginuo osamnaestogodišnjak

ŠIROKI BRIJEG – Noćas u 02:50 sati, u Ulici fra Didaka Buntića u Širokom Brijegu, dogodila je se teška prometna nesreća u kojoj je teške i po život opasne ozljede zadobio I. G. (18) iz Širokog Brijega od čijih posljedica je naknadno podlegao.

Očevid su izvršili policijski službenici PU Široki Brijeg a izvršenim očevidom je utvrđeno da je I. G. (18) upravljao motornim vozilom marke VW Golf, BH registarskih oznaka, koje se kretalo navedenom ulicom. U jednom trenutku, iz za sada neutvrđenih razloga, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je isto ostvarilo kontakt s ivičnjakom a potom se popelo na nogostup i ostvarilo kontakt s betonskim stupom i metalnom ogradom.

sbprom11102016

U opisanoj prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, zbog kojih je vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg prevezen u SKB Mostar, gdje je tijekom jutra podlegao od zadobivenih ozljeda, a na vozilu je nastala velika materijalna šteta. O prometnoj nesreći je izviješteno Županijsko tužiteljstvo. Postupajući županijski tužitelj će donijeti odluku o eventualnim daljnjim istražnim radnjama, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.