Taxi iz Mostara doveo strane državljane ravno do pred zgradu Policijske uprave Široki Brijeg

ŠIROKI BRIJEG – U srijedu oko 17.00 sati policija u Širokom Brijegu privela je četiri do pet stranih državljana koji su u pratnji policijske patrole došli pred prostorije Policijske uprave Široki Brijeg u dva taksija tvrtke Hey Taxi iz Mostara, doznaje neslužbeno portal Jabuka.tv.

Kako doznajemo s mjesta događanja, prvo su u prostorije policije ušli vozači taksija, a zatim strani državljani.

Pokušali smo kontaktirati novog glasnogovornika Uprave policije MUP-a ŽZH, koji je jedini ovlašten davati službene informacije, no, na njegov službeni broj u uredu se nitko nije javio s obzirom da je radno vrijeme do 16.00 sati.

Također, informacije nismo uspjeli dobiti iz Operativnog centra MUP-a ŽZH gdje su nam rekli da novi glasnogovornik još uvijek nije dobio službeni broj mobitela te ćemo na službene informacije morati pričekati do četvrtka ujutro.

Podsjećamo, širokobriješka policija u subotu je privela četiri strana državljana, točnije dva Turka te po jedan Sirijac i Kurd koji su kasnije predani Službi za poslove sa strancima. Situacija je bila slična današnjoj, policija je u rutinskoj kontroli zaustavila taksi koji se kretao iz smjera Mostara, a informaciju je tada objavio Večernji list pozivajući se na svoje izvore dok policija do danas nije potvrdila ni negirala ove navode.

Jabuka.tv