Danas je se u press centru na stadionu Pecara održala konferencija za novinare povodom finala MNL MZ Široki Brijeg.

Veliko finale odigrati će se sutra na stadionu Pecara s početkom u 18:30 sati, a sastaju se ekipe MZ Knešpolje i Dobrkovići. Konferenciju je organizirao Športski savez grada Širokog Brijega, ispred kojeg se nazočnim novinarima obratio predsjednik Ivan Zeljko. „Nakon mjesec dana malonogometnih utakmica došli smo do finala u kojem ćemo dobiti novog pobjednika Lige. Pozvao bih sve prijatelje i simpatizere da dođu podržati ekipe uz fer i korektnoj navijanje na punoj Pecari“, poručio je Zeljko.

Ispred ekipe Dobrkovića obratio se službeni predstavnik Ivan Grbešić koji je poručio: „Ovo nam je četvrto finale, nadamo se najboljem. Pozivam sve navijače na fer navijanje, a fešta u Dobrkovićima bit će svakako bez obzira na rezultat.

„Pripremili smo se koliko se moglo pripremiti, smatramo da su Dobrkovići blagi favorit, ali imamo i mi tu šta za reći“, rekao je trener Knešpolja Mario Ćavar.

Zanimljivost ovog susreta je da je ekipa MZ Dobrkovići bila četiri puta u finalu, dok je MZ Knešpolje ovo treće uzastopno finale. Ni jedni ni drugi se nisu okitili naslovom.

Sjeverna tribina stadiona Pecara predviđena je za navijače Knešpolja, dok je jug rezerviran za Dobrkoviće. Pravdu na utakmici će dijeliti glavni sudac Franjo Lasić.

Predstavnici ekipa pozvali su sve navijače i prijatelje da nakon utakmice, bez obzira na rezultat, dođu na prigodno druženje i feštu u njihovom mjesnim zajednicama.

SirokiBrijeg.info