Supružnici Marija i Žarko Kvesić obilježili 50 godina u ljubavi, zdravlju i veselju

ŠIROKI BRIJEG – Doživjeti zlatni pir u zdravlju u veselju sa svojom djecom san je svakoga bračnog para. U subotu, 16. sječnja 2016. godine taj su san doživjeli supružnici Marija Kvesić (djevojačko Skoko) i Žarko Kvesić iz Rasna

Misu zahvalnicu u nazočnosti slavljenika, njihove djece, unučadi i ostale brojne rodbine i prijatelja, predvodio je rašanjski župnik fra Ignacije Alerić u Crkvi sv. Franje Asiškog u Rasnu..

Mariji i Žarku na njihovom zajedničkom putovanju rodilo se petero djece, četiri kćeri i sin. Djeca su im podarila 14 unučadi i 2 praunučeta.

marija-zarko-zlatni-pir-26012016 2

U njihovu životu, kao i u životu svakog čovjeka, bilo je teških trenutaka, ali ljubav, razumijevanje i vjernost nadvladali su sve poteškoće koje je pred njih postavljao život proteklih zajedničkih pedeset godina, što je svakako razlog za čestitku.

Za uspješan brak potrebno je puno ljubavi, poštovanja, razumijevanja, povjerenja, popuštanja i odanosti, poručuju mladenci. Zajedno su podigli djecu, stvorili dom i zajedno danas rade većinu kućanskih poslova. Cijeli svoj život žive u kršćanskom duhu i žive za svoju obitelj.

Mario Brkić / Rasnoportal.net