Spektakularni futsal vikend se priprema na MNT “Crnač 2016.” uz odlične ekipe

Dragi naši prijatelji, futsal ljubitelji, ovaj vikend nas očekuju odlične utakmice sa ponajboljim futsal majstorima i odličnim ekipama.

No vikend je samo početak. Turnir se polako približava završnici, a to znači i moguće susrete odličnih ekipa već u drugom kolu, susreta vrijednih finala. S ponosom najavljujemo kako nas od petka pa sve do finala očekuju senzacionalne utakmice, potezi i sve ostalo što i priliči ponajboljim igračima i ekipama.

Donosimo Vam raspored za petak, 1. 7.2016.:

20:00h – Dabio vs Parts
21:00h – Udruga BETA vs Crne Lokve
22:00h – Za dom spremni vs Binvest Posušje

Prvi susret nam donosi sraz mlade ali odlične ekipe Partsa, ekipe koja je u pretkolu pokazala da su vrlo ozbiljna ekipa spremna poraziti bilo koga, protiv jednog od favorita za samu završnicu turnira, ekipe Dabio za koju nastupaju Radmilović, Jusić, Kahvedžić, Novoselac, Mulahmetović i drugi.

Ekipa Crne Lokve u pretkolu je pokazala kako nisu samo posjetitelji turnira već da su ovdje kako bi ostvarili dobar rezultat. Ždrijeb ih je u prvom kolu spojio s uvijek jakom ekipom Udruga BETA, ekipom za koju ove godine igraju igrači iz Hrvatske te će biti zanimljivo pratiti razvoj i ove utakmice.

U trećem susretu gledat ćemo još jednu ekipu iz Hrvatske, točnije iz Omiša protiv mlade i uigrane ekipe Binvest Posušje koja je već u pretkolu pokazala kako pretendira možda čak i na samu završnicu turnira. Zasigurno još jedan susret vrijedan dolaska.

Uskoro donosimo raspored za subotu i nedjelju, no jedno je sigurno, imat ćemo priliku gledati ekipu iz Banja Luke, uvijek dobru ekipu HVIDRA Mostar, ekipu Stolac koja uvijek igra odlično na turniru u Crnču, mladu ekipu Hercegovačkog piva, ekipu iz Imotskog, prošlogodišnjeg finalista, ekipu Europrodukta, reprezentativce BiH, Bevandu, Ivankovića, Boškovića, reprezentativce Slovenije Osredkara i Fetiča, reprezentativce Hrvatske Sutona, Jelovčića, Marinovića, Grbića, Koturovića, vratara Nacionala Luketina i brojne druge odlične ekipe i igrače.

SirokiBrijeg.info