Slijedi mobilizacija svih Zaboravljenih branitelja članova podružnica Ljubuški

Jutros je održan hitan sastanak povjerenika UZB podružnica Ljubuški samo s jednim ciljem, a to je mobilizacija svih članova podružnice!

Povjerenici su preuzeli ovjerene kopije svih 700 i nešto članova, kopije koje su do danas bile pohranjene u registru Udruge, biti će preko povjerenika, tijekom vikenda, vraćene svim članovima uz poruku koja će glasiti:

Svaki član Udruge je dužan 18.4. (utorak), osobno doći na Teskeru ispred boćarskog doma u 10 h (deset sati) i sa sobom ponijeti isti taj dokument koji će osobno predati rukovodstvu UZB Ljubuški.

Dolaskom će branitelji potvrditi kako su još uvijek aktivni članovi Udruge i kako žele sudjelovati u borbi za ostvarenje naših prava.

Svaki izostanak (bolest i slično), članovi trebaju opravdati.
Dolazak na skup 18.4. je iznimno bitan, budući da će se na njemu dogovoriti sve buduće aktivnosti UZB, a u svjetlu odbijanja uvrštenja Rezolucije branitelja u dnevni red sjednice Parlamenta FBiH.

Poštovani branitelji, članovi Udruge Zaboravljeni branitelji Ljubuški:

Svjesni ste kako naši dosadašnji napori ka rješavanju ovog problema nisu urodili plodom, prije svega zbog ignorantske politike vladajućih, koji potcjenjuju i nas i naše probleme, a prije svega našu brojnost, volju i snagu.

Ovo je ključni trenutak u našoj borbi i sada nema mjesta strahu, kao što ga nije bilo u godinama terena, rovova i bunkera.

Sada je vrijeme da pokažemo jedinstvo i snagu, u borbi za naša prava!

UZB Ljubuški