ŠIROKI BRIJEG – Došlo je do određenih izmjena u rasporedu pripremnih utakmica HNK Mladost, pa ovom prilikom informiramo javnost da su tri predstojeća suparnika naše momčadi Velež iz Nevesinja, Brotnjo iz Čitluka, te Kamešnica iz Podhuma.

Nakon tri uvodne pripremne utakmice u sklopu kojih su ostvareni pobjeda 1:0 protiv Mostara, remi 0:0 s Bunom, te poraz 0:2 od Posušja Mladostaši svoju četvrtu pripremnu utakmicu igraju u nedjelju, 28. veljače (14 sati), na igralištu SRC-a “Musa-Karačić”, a suparnik je Velež iz Nevesinja, član Druge lige Republike Srpske.

Mladost 05. ožujka gostuje kod Brotnja na Barama i to će ujedno Čitlučanima biti generalna proba pred nastavak Prvenstva, odnosno susret s Troglavom iz Livna na istom stadionu i njihov pohod na Prvu ligu Federacije BiH, dok već dan kasnije Mladost na igralištu SRC-a “Musa-Karačić” dočekuje Kamešnicu iz Podhuma, također člana Druge lige FBiH, pa će tako i njima susret protiv Mladosti biti generalna proba pred nastavak sezone, a što se tiče Kamešnice oni na startu proljetne polusezone svoje lige igraju s vodećim Tomislavom.

Struka širokobriješkog kluba će na tim utakmicama igrati u kombiniranim sastavima što je i logično s obzirom da se dvije utakmice igraju u razmaku od svega dva dana i to će ujedno biti najbolja moguća provjera za veći broj igrača koji se nalaze u kadru prve momčadi našeg kluba, navode iz HNK Mladosti Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info