Široki Brijeg upisao prvu ovosezonsku pobjedu na gostovanju u Zenici protiv Čelika

Konačno prva pobjeda u petom kolu nove sezone! I to je najvažnije za “Plavo-bijele” u ovom trenutku. sve drugo bilo je manje-više za zaborav, jer, objektivno, bila je to teško gledljiva utakmica, s velikim grčem kod obje momčadi, uz nebrojene teško shvatljive pogreške i neprecizna dodavanja.

Čelik posebice slab i nemoćan, na kraju je utakmicu završio sa samo sedmoricom igrača u polju. Ključnim se u konačnici tako doimlje ipak Haurdićevo (opravdano) isključenje u 60. minuti, nakon čega je Široki nepto angažiranije krenuo po pobjedu i do nje i došao u samoj završnici susreta.

Ubacio je Krstanović s desnog boka, Menalo je ostao nečuvan na suprotnoj strani, pravodobno utrčao na sedam-osam metara i zaboravljen od obrane Čelika bez poteškoća zatresao mrežu iza leđa Ružića.

STRIJELCI: 0-1 Menalo (84).

CRVENI KARTONI: Haurdić (60), Pezer (90), Salčinović (90+3).

ČELIK: Ružić, Šivšić, Hasanović (82. Salčinović), Popović, Haurdić, Brković, Popović, Pezer, Hećo (87. Smriko), Marković, Hrkać.

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Barišić (46. Marković), Ćorić, Krstanović, Ivanković, Baraban, Menalo, Repić (46. Plazonić), Brekalo, Lončar (77. Sesar), Bralić.

NK Široki Brijeg