Home Sport Nogomet ŠILIĆ: U potrazi smo za napadačima i jačanju navalnih snaga

ŠILIĆ: U potrazi smo za napadačima i jačanju navalnih snaga

0
ŠILIĆ: U potrazi smo za napadačima i jačanju navalnih snaga

Momčad Širokog Brijega na odmoru je do 8. siječnja 2018. godine kada je zakazano okupljanje pred početak priprema za proljetni dio prvenstva.

Kako su ranije izvijestili s Pecare, prva su dva dana predviđena za liječničke preglede i testiranja, dok će trener Goran Sablić i njegovi suradnici s momčadi započeti trenažni proces dva dana kasnije.

Na Pecari žele pojačati navalne snage

Do početka priprema trebao bi biti poznat i kadar s kojim će Široki Brijeg krenuti u nastavak prvenstva. Poznato je kako će neki mlađi igrači na posudbu, a o novim imenima još uvijek nema novosti.

No, to ne znači kako klupsko rukovodstvo miruje u zimskoj stanci. Sportski direktor Dalibor Šilić u razgovoru za Bljesak.info potvrdio je aktivnosti na angažmanu novih igrača.

”Konstantno radimo na jačanju igračkog kadra i pomno pratimo situaciju na tržištu. Naravno, u angažmanu novih igrača moraju se imati na umu i naše realne mogućnosti. Teško je dovesti kvalitetnog igrača koji bi se pokazao kao kvalitetno pojačanje i prometnuo u vođu momčadi”, istaknuo je Šilić.

”Prioritet nam je napadač i jačanje navalnih snaga naše momčadi. No, to ne znači kako ne gledamo i druge igrače. U prvim danima nove godine ćemo imati više informacija”, dodao je Šilić u izjavi za Bljesak.info.

Prva provjera protiv hrvatskog trećeligaša

Momčad Širokog Brijega će prvih dvadesetak priprema odraditi u klupskom kampu “Musa-Karačić”, nakon čega će od 28. siječnja sudjelovati na osmom izdanju Istria Winter Cup-a u Novigradu i Rovinju.

Prije polaska u Istru momčad će 27. siječnja 2018. godine imati provjeru protiv hrvatskog trećeligaša Croatije iz Zmijavaca u klupskom kampu ”Musa-Karačić”.

Prvenstvo se nastavlja 18. veljače 2018. godine, a prije početka Lige za prvaka i Lige za ostanak preostalo je odigrati još četiri kola prvog dijela natjecanja u Premijer ligi BiH. Široki Brijeg je u 19. kolu na Pecari domaćin Sarajevu.

Bljesak.info