Rutinska pobjeda Knešpolja nad Dužicama, Turčinovići bolji od Desne obale, Privalj na šesnesterce dobio Trn

Počelo je ono najbolje što nudi Liga mjesnih zajednica Širokog Brijega – krenule su utakmice nokaut faze natjecanja, pa smo tako ovog četvrtka dobili prva tri četvrtfinalista, a to su ekipe Knešpolja, Turčinovića i Privalja.

U prvoj utakmici večeri vidjeli smo sjajno izdanje Knešpolja i sigurnu 5:1 pobjedu protiv Dužica čime su igrači prošlogodišnjeg finaliste dali do znanja kako su manje poteškoće, koje su imali u skupnom dijelu natjecanja, stvar prošlosti, pa ih do kraja natjecanja možemo očekivati u sve boljim izdanjima.

Druga utakmica večeri između Desne obale i Turčinovića opravdala je sva očekivanja, pa iako su momci s Desne obale ušli u susret kao lagani favoriti igrači Turčinovića potvrdili su da se njih baš nikada ne smije otpisati i svojim najboljim nastupom u ovogodišnjem natjecanju stigli su do trijumfa od 3:1 i prolaza među osam najboljih.

Među osam najboljih prolaze i Privaljčani i to nakon lutrije izvođenja šesteraca pošto su u regularnih 40 minuta protiv Trna odigrali neodlučenih 2:2. U igri dva podjednaka suparnika nije bilo pobjednika, pa su se sportski prijatelji iz ove dvije mjesne zajednice za prolaz dalje borili izvođenjem šesteraca. Na kraju pobjeđuju Privaljčani sa 7:6 i tako prolaze među osam najboljih.

Rezultati i raspored

Četvrtak, 27. srpnja:

Dužice – Knešpolje 1:5
Desna obala – Turčinovići 1:3
Trn – Privalj 2:2 (6:7)

Petak, 28. srpnja:

20.30: Ljuti Dolac – Izbično
21.30: Crne lokve – Mokro
22.30: Biograci – Dobrkovići

Jabuka.tv