Home Sport Nogomet Rutinska pobjeda Knešpolja nad Dužicama, Turčinovići bolji od Desne obale, Privalj na šesnesterce dobio Trn

Rutinska pobjeda Knešpolja nad Dužicama, Turčinovići bolji od Desne obale, Privalj na šesnesterce dobio Trn

0
Rutinska pobjeda Knešpolja nad Dužicama, Turčinovići bolji od Desne obale, Privalj na šesnesterce dobio Trn

Počelo je ono najbolje što nudi Liga mjesnih zajednica Širokog Brijega – krenule su utakmice nokaut faze natjecanja, pa smo tako ovog četvrtka dobili prva tri četvrtfinalista, a to su ekipe Knešpolja, Turčinovića i Privalja.

U prvoj utakmici večeri vidjeli smo sjajno izdanje Knešpolja i sigurnu 5:1 pobjedu protiv Dužica čime su igrači prošlogodišnjeg finaliste dali do znanja kako su manje poteškoće, koje su imali u skupnom dijelu natjecanja, stvar prošlosti, pa ih do kraja natjecanja možemo očekivati u sve boljim izdanjima.

Druga utakmica večeri između Desne obale i Turčinovića opravdala je sva očekivanja, pa iako su momci s Desne obale ušli u susret kao lagani favoriti igrači Turčinovića potvrdili su da se njih baš nikada ne smije otpisati i svojim najboljim nastupom u ovogodišnjem natjecanju stigli su do trijumfa od 3:1 i prolaza među osam najboljih.

Među osam najboljih prolaze i Privaljčani i to nakon lutrije izvođenja šesteraca pošto su u regularnih 40 minuta protiv Trna odigrali neodlučenih 2:2. U igri dva podjednaka suparnika nije bilo pobjednika, pa su se sportski prijatelji iz ove dvije mjesne zajednice za prolaz dalje borili izvođenjem šesteraca. Na kraju pobjeđuju Privaljčani sa 7:6 i tako prolaze među osam najboljih.

Rezultati i raspored

Četvrtak, 27. srpnja:

Dužice – Knešpolje 1:5
Desna obala – Turčinovići 1:3
Trn – Privalj 2:2 (6:7)

Petak, 28. srpnja:

20.30: Ljuti Dolac – Izbično
21.30: Crne lokve – Mokro
22.30: Biograci – Dobrkovići

Jabuka.tv