Rasno pet dana bez vode, tko je krivac?

Zbog učestalih problema oko opskrbe pitke vode na području Rasna, mještanka Tonćika Kvesić je uputila upit direktoru komunalnog u Grudama. Navedeni upit prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

“znam da Vam je ovih dana pun kufer ovakvih mailova i poziva, a ja sam primorana napisati mail, jer ne bi bila mirna da bar nešto ne uradim. Naime u Rasnu u prvim kućama naselje Kvesići vode nema od subote večeri ni kapljice. Obavjesti smo dobili ponedjeljak, utorak, srijeda sve dane sutra stiže voda, na radiju u našem komunalnom, tu kod Vas iste informacije, sutra. Nama nikako da dođe sutra, što se vode tiče. Mislim da to nije nimalo fer da 5 dana nema vode. Mi nismo krivi ni zbog vremena ni zbog tisuće razloga i zato imamo razumijevanje da nema koji dan, takvo je stanje, ali ovoliko dana je prešlo u nervozu, razumljivo.

Dajte nam dan kad ćemo imati vodu i da tada znamo da je tako i bit će sve ok, može neko mjesto isto taj dan preživjeti bez vode kao i mi 5 dana.

Što se mene tiče , ja sam zato da se dovede Tv i da se napravi reportaža, ako će to dati neko riješenje, jer su ljudi na rubu živaca.

Nadam se razumijevanju i nekom boljim vijestima”.

Srdačan pozdrav

Tonćika Kvesić

RasnoPortal.net