Radno vrijeme ureda URB HVO-a ŽZH I URB HVO-a Široki Brijeg

URB HVO-a ŽZH i URB HVO-a Široki Brijeg su dobili na korištenje ured sa sjedištem u Širokom Brijegu u ul. Stjepana Radića 37 (iza zgrade Vlade ŽZH), odnosno u prostoru kojeg između ostalih koriste i mnoge druge udruge proistekle iz Domovinskog rata u Širokom Brijegu i ŽZH.

Predstavnici i članovi udruge su isti renovirali i opremili uredskim inventarom i tehničkom opremom, priključili fiksni telefon, fax i Internet, za što im je bilo potrebito jedno kraće vrijeme i sad je ured u potpunosti opremljen.

Stoga obavještavamo naše članove iz cijele ŽZH i Grada Širokog Bijega, te sve ostale zainteresirane Branitelje bez ikakvih trajnih mjesečnih novčanih primanja po osnovu sudjelovanja u Domovinskom ratu kako ured počinje s redovitim radom od ponedjeljka 21. rujna 2020. godine s početkom od 09,00 sati svakim radnim danom do 12,00 sati.

Subotom, nedjeljom i praznicima ne radimo, a svi koji se žele učlaniti u udrugu, platiti članarinu, ili se informirati o bilo kakvim braniteljskim pravima a ne zateknu nikoga u uredu u naznačeno radno vrijeme mogu putem mobitela kontaktirati ove predstavnike URB HVO-a i ŽZH svakim radnim danom od 09-16,00 sati:

1.Vlado Marušić, Predsjednik URB HVO-a ŽZH mob. 063-423-295

2.Vinko Banožić, Predsjednik URB HVO-a Široki Brijeg mob. 063-411-436

3.Tomislav Lovrić, računovođa URB HVO-a Široki Brijeg mob. 063-709-945

URB HVO-a ŽZH