Prvi i “nezgodan” poraz u ovosezonskim pripremnim utakmicama nogometaša Širokog Brijega

RIJEKA – Treću pripremnu utakmicu prije nastavka sezone, nogometaši Širokog Brijega su odigrali protiv Rijeka, gdje su doživjeli “nezgodan” poraz.

Naime, sve se odigralo u zadnjih desetak minutama utakmice, do kada je je Široki Brijeg imao vodstvo od 1:0, kako bi na kraju susreta sve završilo preokretom i pobjedom domaćina.

Širokobriježani su poveli u 49. minuti. Ćorić je lijepo ubacio s desne strane, Kožulj ostao sam pred Vargićem i glavom poentirao – 0:1.

Rijeka je krenula po izjednačenje. U 58. minuti Zuta je okončao akciju lijepim ubacivanjem za Kajevića čiji su udarac blokirao Bilobrk.

Rijeka je svoj trenutak dočekala u 84. minuti. Kajević se odlično riješio pratnje na rubu kaznenog prostora i udarcem desnom nogom zavukao loptu ispod vratara Širokog Brijega – 1:1.

Samo dvije minute kasnije Bajić je ušao u igru i sjajno proigrao Bezjaka koji nije propusti luksuz da pogriješi, i rezultat okreće u korist svoje ekipe na 2:1. Krenula je odmah i pjesma na stadionu HNK Rijeka. Uskoro je uslijedio novi gol “nijemca” Mate Bajića, ali pomoćni sudac označio je zaleđe.

STRIJELCI: 0-1 Kožulj (49), 1-1 Kajević (84), 2-1 Bezjak (86).

RIJEKA: Vargić, Mitrović, Gavranović, Diyoke, Brezovec, Močinić, Zuta, Samardžić, Bertoša, Roshi, Balaj (još su igrali: Matel, Mejač, Kajević, Bezjak, Bradarić, Bajić, Ristovski). Trener: Matjaž Kek.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Pandža, Ćorić, Pehar, Krstanović, Kožulj, Sesar, Brekalo, Ajayi, Crnov, Marković (još su igrali: Landeka, Baraban, Wagner, Ćorluka, Menalo, Bralić, Buhač, Kožul). Trener: Slaven Musa.

SirokiBrijeg.info