Prvakinje dočekuju Goražde

Nakon osvajanja trećeg uzastopnog naslova prvakinja BiH, rukometašice HŽRK Grude u svojoj dvorani dočekuju ekipu ŽRK Goražde-Heim Meih.

Gošće u Grude dolaze sa 8.mjesta ljestvice Premijer lige i do sada osvojenih 17 bodova. Nisu u opasnosti od ispadanja iz lige niti mogu izboriti nastup u europskim natjecanjima. Samim tim će u Grudama igrati rasterećeno i sigurno pokušati pružiti što jači otpor domaćim igračicama.

Grudske rukometne kraljice isto tako potpuno rasterećeno dočekuju subotnju utakmicu. Osvojenim bodom u Tuzli u prošlom kolu su osigurale novi naslov prvakinja i u preostala tri kola Premijer lige će se pripremati za završni turnir KUP-a BiH koji se igra 19.-21.05.2017.g. Naravno da će prvakinje kao i do sada igrati ozbiljno i odgovorno i da neće ni u subotnjoj utakmici dozvoliti nikakvo iznenađenje. Očekuju sigurnu pobjedu i nove bodove.

Cure pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje športa da ih u subotu dođu pozdraviti i podržati ,a one će se pobrinuti da odigraju još jednu dobru utakmicu i ostvare novu pobjedu.

SirokiBrijeg.info