Poštovani,

ovom prilikom želimo obavijestiti kako proglašavamo veliku pobjedu na nedjeljnim izborima za vijeća Mjesnih zajednica u Širokom Brijegu.

Neovisna lista za Kočerin je osvojila više od 400 glasova, a ukupno je na biralište izišlo 638 glasača, pa se stoga zahvaljujemo svima onima koji su glasali, a napose onima koji su ukazali povjerenje našoj listi.

Nažalost, putem medija javnost je upoznata i o izbornim malverzacijama koje su uslijedile prilikom prebrojavanja glasova, te zatvaranja birališta u Osnovnoj školi Kočerin.

Sukladno postojećim zakonskim aktima izbore je potrebno poništiti i mi iz Neovisne liste za Kočerin nemamo ništa protiv tog poništavanja.

Dapače, inzistiramo na poništenju izbora, jer ako se to ne dogodi u ovom predblagdanskom vremenu doći će do masovnog prosvjeda, odnosno blokiranja prometnice M6.1 Posušje – Široki Brijeg kroz naseljeno mjesto Kočerin, međutim o datumu i vremenu eventualne blokade nećemo nikome slati službenu obavijest.

Želimo naglasiti kako ovo nije nikakva prijetnja prema bilo kome nego samo revolt razočaranih građana, članova Neovisne liste za Kočerin, a zbog pokušaja izborne krađe u Kočerinu, na izboru za članove vijeća Mjesne zajednice Kočerin, na izborima održanim 08. prosinca 2019. godine.

Traženje pravde i očitovanje istine nema alternativu. Ljudi koji su izišli na izbore vapiju za tom pravdom i istinom. Za to smo se spremni boriti svim dopuštenim sredstvima. Podrška nam već stiže sa svih strana.

S poštovanjem,

Neovisna lista za Kočerin