Priopćenje za javnost RK Izviđač

Upravni odbor RK Izviđač Central osiguranje nakon događanja na finalnoj utakmici KUP-a BiH u rukometu između HMRK Zrinjski i RK Izviđač Central osiguranje u kome je RK Izviđač Central osiguranje teško i brutalno oštećen oglašava se priopćenjem za javnost.

Priopćenje za javnost prenosimo u cijelosti:

Upravni odbor RK Izviđač Central osiguranje nakon događanja na finalnoj utakmici KUP-a BiH u rukometu između HMRK Zrinjski i RK Izviđač Central osiguranje u kome je RK Izviđač Central osiguranje teško i brutalno oštećen oglašava se priopćenjem za javnost .

Frapirani smo i zaprepašteni načinom i postupcima na koji je naš Klub grubo oštećen u finalnoj utakmici Kup-a BiH u rukometu odigranoj 04.06.2017. godine u Mostaru i povodom toga donosimo sljedeće:

1. Tražimo od povjerenika natjecanja da nam što hitnije dostavi integralnu snimku (u sirovom obliku) rukometne utakmice finala Kupa BiH između HMRK Zrinjski i RK Central osiguranje, odigrane 04.06.2017. godine u Mostaru.

2. Donosimo odluku da svi članovi koji su delegirani u organe Rukometnog saveza Herceg Bosne ispred RK Izviđač Central osiguranje podnosu kolektivno ostavke na sve funkcije u organima i tijelima ovog saveza.

3. Traži preispitivanje legalnosti udruživanja Rukometnog saveza Herceg Bosne u rukometni savez Federacije BiH zbog donesenih odluka koje nisu verificirane na Skupštini RS HB.

4. Zahtijevamo ukidanje instituta Povjerenika (Komesara) natjecanja i uvođenje Komisije koja bi delegiranje službenih osoba obavljala ždrijebanjem.

Upravni odbor RK Izviđač Central osiguranja