Prijavite se na najbolji dječji malonogometni turnir u Ljutom Dolcu

Ljuti Dolac će i ove zime biti poprištem zanimljivog malonogometnog turnira za mlade i djecu. Naime, šestu godinu uzastopce u Sportskom centru “Vaske” održava se Božićni malonogometni turnir pod nazivom “Ljuti Dolac – Mabo Biograci”, a organizatori ove godine očekuju sudjelovanje oko 80 ekipa u 5 različitih kategorija čime bi bili porušeni dosadašnji rekordi kada je riječ o samoj brojnosti.

“Turnir je svake godine sve bolji, a najbolji dokaz tome je spoznaja kako nam se iz godine u godinu vraćaju ekipe koje su već sudjelovale, a isto tako uvijek imamo i novih ekipa s prostora cijele Hercegovine. Turnir je opstao i ostao svih ovih godina zahvaljujući u prvom redu Boži Markiću, vlasniku lanca trgovina ‘Mabo’ i svi mi iz organizacijskog odbora možemo biti ponosni što ga imamo, odnosno jedan ovakav turnir koji je sigurno i najmasovniji i najkvalitetniji turnir ovakve vrste u široj regiji” – ističe čelni čovjek OO-a turnira u Ljutom Docu, Tihomir Milićević – Tiša.

Izvlačenje parova turnira je u četvrtak, 14. prosinca, s početkom u 19 sati, a prijave se mogu izvršiti na broj telefona: 063/ 372-206.

Uplate po kategorijama:

1999-2000. godište: 100 KM

2001-2002. godište: 70 KM

2003-2004.; 2005-2006.; 2007-2008. godište: 50 KM

Turnir započinje već u subotu, 16. prosinca, igrat će se samo u dane vikenda (subota, nedjelja), a u ovom trenutku je teško ustvrditi kada bi mogla uslijediti završnica budući da to ovisi o konačnom broju prijavljenih ekipa.

Inače, već tradicionalno najbolje ekipe i pojedince očekuju i vrijedne nagrade, pa će tako pobjednici i finalisti u svim kategorijama dobiti medalje i prigodne pokale, a isto tako će biti nagrađeni najbolji igrač, vratar i strijelac turnira u svih pet kategorija.

S poštovanjem,

Organizacijski odbor Božićnog malonogometnog turnira “Ljuti Dolac – Mabo Biograci”