Uz predsjednika, izabrano je i dvoje dopredsjednika i tajnik Općinske organizacije. Dopredsjednica OO HSS-a u Grudama je Ana Suton – Šimić, dopredsjednik je Jerko Milas, a Stipe Zucić je izabran za tajnika.

U Općinski odbor HSS-a Grude su izabrani još i: Ivan Lukenda, Matea Pejić, Josip Ćorluka, Maja Bušić i Ruža Ćorluka.

Izbornoj skupštini u Grudama je nazočio i Mario Karamatić, predsjednik HSS-a. Predsjednik je rekao kako je izbor novoga vodstva u Grudama od velikog simboličnog značenja jer su Grude svojevremeno bile glavni grad Herceg Bosne a HSS je stranka koja će se i u budućnosti aktivno zalagati za obnovu Herceg Bosne, u onom simboličnom, a ako bude potrebno i u realnom obliku jer bi bez promjena izbornog zakona hrvatski narod bio prisiljen na to.

Novi predsjednik općinskog odbora, Boris Pešorda – Gringo je kazao da se HSS želi vratiti svojem izvorištu i smanjiti trendove apolitičnosti u Grudama te je podsjetio na lošu izlaznost na posljednjim lokalnim izborima.

Aktualni vijećnik HSS-a u općinskom vijeću u Grudama Ivan Lukenda je kazao kako će grudski HSS djelovati jedinstveno, kao i do sada. Nakon nedavnog formiranja Gradskog odbora HSS-a u Širokom Brijegu, reizbor OO HSS-a u Grudama je najava skore izborne Skupštine Županijskog odbora te nastavak kontinuiteta rada HSS-a u Županiji Zapadnohercegovačkoj, navodi se u priopćenju HSS-a.

SirokiBrijeg.info