Predložena imena za novi Upravni odbor HNK Gruda

GRUDE – Na Skupštini HNK Grude, održanoj ove srijede, predložen je Upravni odbor čiji će članovi, ukoliko prihvate prijedlog, na sjednici izabrati novog predsjednika HNK Grude.

Za novi Upravni odbor predloženi su Ljubo Grizelj, načelnik općine Grude, koji je poručio kako će prihvatiti prijedlog u ovom slučaju i učiniti iznimku zbog složene situacije u klubu, zatim Dobroslav Galić, Josip Tomić, Miro Pejić (načelnik MUP-a Grude), Vinko Jasak-Ćoso, Davor Nikić, Dražen Marić, Dario Ćorluka (Delux) i Petar Ćorluka (Violeta).

Kako bi bilo sve urađeno po statutu, biti će predložena još dvojica članova za Upravni odbor.

Izvješće o prošloj sezoni, kao i financijsko izvješće predstavio je tajnik kluba Alen Kondža. I jedno i drugo izvješće jednoglasno su usvojeni. Klub je, prema Kondžinim riječima, prošlu sezonu završio u plusu za oko 20 tisuća maraka.

Na sastanku Upravnog odbora trebao bi se izabrati predsjednik, i ako se to dogodi razgovarati će se o stanju u klubu, igračima i infrastrukturi, te stabilizaciji situacije.

Odlučeno je i da na čelu Skupštine ostaje Josip Ćorluka.

Unatoč tome što su dvojica trenera mlađih kategorija napustili klub, mlađi uzrasti će krenuti u novu sezonu i uvjeti za igranje su osigurani.

Boboska.com