Poziv na Završni predizborni skup kandidata za gradonačelnika Denija Ćorića i Saveza za Široki Brijeg

ŠIROKI BRIJEG – Poziv na Završni predizborni skup kandidata za gradonačelnika Denija Ćorića i kandidata za gradsko vijeće Saveza za Široki Brijeg , HSP DR. ANTE STARČEVIĆ, HKDU-HRAST, HČSP u Širokom Brijegu.

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na Završni predizborni skup kandidata za gradonačelnika Denija Ćorića i kandidata za gradsko vijeće Saveza za Široki Brijeg , HSP DR. ANTE STARČEVIĆ, HKDU-HRAST, HČSP, koji će se održati sutra 27.09.2016.godine s početkom u 19 sati u kino dvorani „Borak“ u Širokom Brijegu.

Na skupu će kandidat za gradonačelnika Deni Ćorić predstavit program s kojim izlazi na izbore zajedno sa Savezom za Široki Brijeg, HSP DR. ANTE STARČEVIĆ, HKDU-HRAST, HČSP gdje će ujedno bit i predstavljeni kandidati za gradsko vijeće na listi Saveza za Široki Brijeg, HSP.DR. ANTE STARČEVIČ, HKDU-HRAST, HČSP na čelu sa nositeljicom liste Marijom Lovrić.

Po završetku službenog djela Završnog predizbornog skupa, pozivamo sve građane na druženje uz piće i mezu, stoji na kraju priopćenja.

SirokiBrijeg.info