Posušaci s visokih 6:0 pregazili Brotnjo, Jure Glavina napušta Mokri Dolac

Teško je bilo gledati utakmicu ova dva nogometna diva iz dva mala hercegovačka gradića. Nekad velike nogometne sile, danas su istrčale na prazan i tužan Mokri Dolac.

Navijači od velikih najava i obećanja su pobjegli i ponovo ne vjeruju gradonačelniku ni klubu, a niti igračima. Onaj skromni natpis na jugu tribine „UPRAVA DOLAZI“ jedino je što je upadalo u oči na Posuškom stadionu.

Posušje je pregazilo Brotnjo sa velikih 6-0, a navijači plavo bijelih uz povike Uprava dolazi zahvalili su se treneru i igračima na borbi. Jure Glavina sa 3 pogotka i Dominik Begić s tri pogotka potopilu su otužno Brotnjo i odužili se maloj skupini navijača na dolasku.

Jure Glavina odigrao je svoju posljednju utakmicu u dresu Posušja na Mokrom Docu i tako se dostojanstveno oprostio od navijača. Glavina je vodeći strijelac lige i jedan od igrača koji je vjerovao kako će gospodarstvo i gradonačelnik pomoći klubu i odvesti ga u veći rang i tako razveseliti građane malog grada.

Trener Leo Slišković zaista je zaslužio sa svojim momcima veliko POSUŠKO SRCE jer kako ti ljudi žive bez pomoći vlasti i gospodarstva to je zaista fascinantno. Ovim putem čestitamo treneru i igračima na velikoj i zasluženoj pobjedi i nadajmo se da će klub ispoštaviti njihove zahtjeve.

U sljedećem kolu HŠK Posušje putuje u Uskoplje kod HNK Sloga.

HŠK Posušje