Poraz Posušja u Buturović Polju, ali pod čijom režijom veliko je pitanje?

Jučerašnji susret samo je još jednom pokazao zašto je nogomet u BiH postao bezsmislena stvar. Prošlog vikenda na noge se digla Prva liga FBiH zbog sudačkih režija, jer bogati ljudi mažu „lovom“ sve pa i one koje nebi trebali. NK Travnik digao je bunu u Prvoj ligi, a tko će u drugoj veliko je pitanje.

Svi šute jer novac kroji prvenstvo, a sudci glume gospodu u odjelima tamo gdje najmanje trebaju. Momčad Lea Sliškovića jučer je istrčala u krnjavom sastavu u Butrović polju. Momci su pokazali želju, borbu, htjenje, ali protiv viših sila teško je igrati.

Glavnu sudačku palicu jučer je nosio „poznati“ sudac i naš susjed Drago Tabak iz Tomislavgrada. Posušje nije uspjelo doći do gola, a naš Drago svojim sudačkim vještinama cijepao je igru plavo-bijelih. Klis je stigao do pobjede, Posušje je ostalo na drugoj poziciji, a Konjički Igman hladi šampanjac u svom hladnjaku. Navijači Posušja stalno pritišću klub i igrače, ali poštovani građani i navijači nažalost u ovoj ligi ne pobjeđuje bolji nego onaj koji više ima u svom džepu. Posušje je iz ove lige sigurno dugo neće izaći, jer nemamo toliko novca za kroj tablice niti ljude koji vole ovaj klub.

Nekad najuspješnija Općina po sportskim rezultatima dugi niz godina, danas je samo ostalo negdje u starim novinama zapisano da je ovaj grad imao Premijer ligu u košarci i nogometu. Grad mora da se probudi, jer da našu sudbinu kroje iz godine u godinu drugi onda to zaista nema smisla. Kako naš narod voli reći u ovoj državi sve rješava „stoja“.

Sjetimo se samo one sezone prije dvije godine, kada je režirano prvenstvo u Višićima i Blagaju, a opet naš narod šuti. Do kad draga gospodo, do kada?? Klub je predstavnik tvog grada, politike grada i gospodarstva u cjelini. Nastavimo svi zajedno šutjeti i neka nas svi gaze, jer navikli smo mi sa Mokrog Doca. Mi ćemo i dalje pisati o ovom problemu, a mediji neka dalje šuti i mirno spavaju.

Ovim putem zahvaljujemo domaćinu na zaista na fer ponašanju, igri i gostoprimstvu. Hvala im , jer su bili od prve do posljednje minute odlični domaćini.

OVIM PUTEM JAVNO ZAHVALJUJEMO OSOBLJU Restoran Staza Blidinje I NJIHOVIM DIREKTORIMA NA PRENOĆIŠTU I HRANI PO ONOJ NEVIĐENOJ MEĆAVI U MJESECU TRAVNJU.

POSUŠJE VIŠE ŠUTJETI NEĆE!

FB HŠK Posušje