Političari HDZ-a i gospodarstvenici iz Širokog Brijega preuzeli NK Široki Brijeg

ŠIROKI BRIJEG – Jučer je u prostorijama NK Široki Brijeg napokon održana dugo očekivana Izborna skupština NK Široki Brijeg na kojoj su izabrani članovi novog vodstva kluba te usvojen novi Statut kluba.

Na konstituirajućoj sjednici, sukladno Statutu, članovi Upravnog odbora će između sebe izabrati predsjednika i dopredsjednika Upravnog odbora, a nakon toga i imenovati Upravu kluba (direktora, tajnika i sportskog direktora) za sljedeće četverogodišnje razdoblje.

Predsjednik Skupštine: Dario Knezović

Dopredsjednik Skupštine: Tomislav Bevanda

Upravni odbor: Mirko Grbešić, Miro Kraljević, Marinko Gilja, Zdenko Ćosić, Ivan Ševo, Željko Knezović, Ante Musa, Josip Kožul, Goran Kraljević, Željko Gugić i Robert Sabljić.

Nadzorni odbor: Ante Matijević (predsjednik), Predrag Čović (član) i Slaven Zelenika (član).

Stegovno povjerenstvo: Mladen Kvesić, Ivan Primorac i Ljubo Soldo.

Kao zaključak Skupštine, kojoj je nazočilo čak 39 od 41 člana, na inicijativu gradonačelnika Mire Kraljevića, prihvaćen je prijedlog da se dugogodišnjem predsjedniku NK Široki Brijeg generalu Zlatanu Miji Jeliću uputi pismo potpore u njegovoj osobnoj utakmici.

Novu financijsku injekciju klub je dobio od tvrtke FEAL, hercegovačkog giganta koji na velika vrata ulazi u klub. Novo vodstvo kluba je poručilo kako budućnost i financije kluba nisu upitne te kako će Široki Brijeg i u budućnosti biti u vrhu bh. nogometa, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info