Home Vijesti Crna kronika Policajci iz Ljubuškog došli do pouzdanih informacija kako čovjek u kući ima travu, pa mu “upali” i sve uzeli!

Policajci iz Ljubuškog došli do pouzdanih informacija kako čovjek u kući ima travu, pa mu “upali” i sve uzeli!

0
Policajci iz Ljubuškog došli do pouzdanih informacija kako čovjek u kući ima travu, pa mu “upali” i sve uzeli!

LJUBUŠKI – Policijski službenici OKP-a PU Ljubuški su radeći po zavedenoj akciji “OPIJAT VII” došli do pouzdanih operativnoh podataka da osoba L.P. (36) iz mjesta Studenci, općina Ljubuški, u svojoj obiteljskoj kući posjeduje opojnu drogu tipa “Marihuana”.

Nakon prikupljenih operativnih podataka s kojima je upoznat dežurni Županijski tužitelj ŽT ŽZH, policijski službenici PU Ljubuški su nakon dobivene Naredbe za pretres obiteljske kuće i drugih prostorija od strane suca za prethodni postupak Općinskog suda u Ljubuškom, pristupili pretresu istih i tom prilikom u obiteljskoj kući pronašli zelenu, suhu, biljnu smjesu koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojni drogu “Marihuanu” (cca 500 grama) koja je uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta i izuzeta.

L.P. (36) lišen je slobode te je nad istim u prostorujama PU Ljubuški otvorena kriminalistička obrada. O svim poduzetim mjerama i radnjama bit će izvješteni Općinski sud u Ljubuškom kao i Županijsko tužiteljstvo ŽZH u Širokom Brijegu kojem će biti dostavljeno odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu, – priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

SirokiBrijeg.info