Počela Malonogometna liga mjesnih zajednica općine Grude

Sinoć je na igralištu Srednje škole A. B. Šimića u Grudama utakmicama skupine “C” počela Malonogometna liga mjesnih zajednica općine Grude.

U prvoj utakmici ekipa Drinovci II bila je uspješnija od Grude Istok rezultatom 5:0. a pogotke za pobjedu zabili su igrač utakmice Zvonimir Erkapić hat trick, te Ante Marinović i David Pandžić.

U drugoj utakmici igrao je prošlogodišnji pobjednik Grude Centar protiv Gorice. Završilo je 10:3 za Centar. Pogotke za Grude Centar zabili su Ivan Šimić, koji je postigao hat trick, Nikola Mikulić zabio je dva pogotka, igrač utakmice Ante Ćorluka dva pogotka, dva gola zabio je i Goran Ćorluka, te jedan gol Ivan Galić. Za Goricu strijelci su bili Frane Blago, Hrvoje Jurić i Ante Boban.

U posljednjoj utakmici bilo je neizvjesno do samoga kraja. Igrala je Tihaljina II protiv Medovića, a utakmica je završila rezultatom 5:5. Za Tihaljinu II Luka Ančić je postigao dva pogotka dok su Denis, Ljubo i Ante Ančić po jedan. Za Medoviće hat-trick je postigao Antonio Bondža, a po jedan su mu pridodali Petar i Mirko Vukoja.

Liga se nastavlja u utorak 11.7.2017. godine, a u nastavku pogledajte rezultate odigranih utakmica, raspored i fotogaleriju…

PONEDJELJAK, 10. 7. 2017. (Skupina „C“)

GRUDE ISTOK 0 : 5 DRINOVCI 2
GRUDE CENTAR 10 : 3 GORICA
TIHALJINA 2 5 : 5 MEDOVIĆI

UTORAK, 11. 7. 2017. (Skupina „A“)

20.30 DRAGIĆINA : GRUDE BOBOŠKA
21.30 SOVIĆI DONJI : DRINOVCI 1
22.30 GRUDE PEŠIJA : TIHALJINA

Više fotografija na: Grude-online.info