Home Sport Rukomet Pobjede Izviđač CO nad Banik Karvinom i Metkovićem u pripremnim utakmicama

Pobjede Izviđač CO nad Banik Karvinom i Metkovićem u pripremnim utakmicama

0
Pobjede Izviđač CO nad Banik Karvinom i Metkovićem u pripremnim utakmicama

Rukometaši Izviđač Central osiguranja u sklopu priprema za predstojeće natjecanje u Premijer ligi BiH odigrali su dvije pripremne utakmice. Nakon napornih priprema na Kupresu u kojima je, uglavnom, akcent bio na tjelesnoj pripremi, treniralo se i u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, prema zacrtanom planu trenera Silvija Ivandije.

Faza uigravanja momčadi krenula je prošlog tjedna s igranjem pripremnim utakmicama u kojima trener Ivandija uigrava igru momčadi u fazi napada i obrane.

Nakon nekoliko međusobnih utakmica, prva provjera „Skauta“ bila je u subotu, 26.08.2017. u Biogradu na moru gdje je Izviđač odigrao susret s ekipom Banik Karvina iz Češke i pobijedio rezultatom 29:26, poluvrijeme 13:15.

U drugom susretu koji je odigran u srijedu, 30.08.2017. u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom Izviđač je bio bolji od momčadi RK Metković rezultatom 40:24, poluvrijeme 19:15.

Trener Ivandija u ovim susretima nije mogao računati na usluge desnih bekova Petra Bubala i Matea Rodina koji su bili na poštedi zbog zdravstvenih problema.

Pored prinova: Perovića,Bubala, Kaluđerovića, Miškovića, Jozinovića i Budalića, ekipi su se priključili i kadeti: Alilović, G. Mišetić, M. Mišetić, Vukšić, Primorac. Svi rukometaši na koje računa trener Silviju Ivandija dobili su određenu minutažu.

Najefikasniji u susretu protiv Karvine bili su: Jarak sa sedam, Mandić s šest dok su Čutura i Kaluđerović postigli po četiri pogotka. Dobru partiju pružio je i vratar Ivan Budalić.
Protiv ekipe Metkovića u listu strijelaca najviše puta su se upisali: Mandić I Kaluđerović po sedam puta, Jarak šest i Ante Pavlak pet puta. Obranama se istakao i vratar Marko Ivanković „Maka“.

U nedjelju, 03.09.2017. rukometaši Izviđač Central osiguranje sudjeluje na turniru u Goraždu na kojem pored domaćina ekipe Goražda, nastupaju RK Vogošća i RK Lovćen s Cetinja.

Izvidjac.com