Po šesti put uzastopno naslov rukometnih prvakinja BiH je osvojila ekipa HRK “Grude”

Dana, 08.07.2020.g i službeno je završena rukometna sezona 2019/2020 što se tiče Premijer liga BiH u obje konkurencije.

Po šesti put uzastopno naslov rukometnih prvakinja BiH je osvojila ekipa HRK “Grude” Grude.

Ova posebna sezona je prekinuta nakon završenih 13 kola zbog COVID-19 pandemije. U trenutku prekida naše cure su bile na 1.mjestu ljestvice sa 36 bodova što je bilo 3 boda više od drugoporedane ekipe Izviđača iz Ljubuškog.

Sezona 2019/2020 je bila još jedna izuzetno uspješna sezona za naše cure s obzirom da su osim osvajanja šestog uzastopnog naslova prvakinja, u svom prvom nastupu u WRHL-ženskoj regionalnoj rukometnoj ligi ostvarile sjajne rezultate i u svojoj grupi zauzele 2.mjesto sa 4 pobjede, jednim neodlučnim rezultatom i samo jednim porazom. Nadamo se da će se odigrati utakmica četvrtzavršnice ovog natjecanja u kojoj bi naše cure dočekale ekipu Krima ili ekipu Jagodine i pokušale u toj utakmici izboriti završni turnir WRHL. Vrijednost ovog rezultata se vidi najbolje iz činjenice da do sada u WRHL ligi nikada niti jedna BiH ekipa nije osvojila nijedan bod.

HRK “Grude” Grude je u ovoj sezoni izborio po šesti put uzastopno i nastup na završnom turniru KUP-a BiH koji će biti odigran tjedan dana prije početka nove sezone.

Na kraju velike čestitke svim curama koje su nastupile za naš klub u ovoj sezoni , trenerici Zlati Zubac , članovima uprave kluba, sponzorima , donatorima te svim navijačima i simpatizerima našeg kluba.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

HŽRK Grude