Ozljeđene devet osoba u padu ringišpila na “Ilijinu brdu”, dvije osobe uhićene

Sinoć se u Posušju, na manifestaciji “Ilijino brdo” dogodila grozna nesreća – pao je ringišpil i ozlijedio nekoliko djece, doznaje portal Grude Online.

Neslužbeno se doznaje da je u trenutku pada na ringišpilu bilo desetak djece, a prava je sreća da nitko nije teže ozlijeđen.

Vozilima hitne pomoći djeca su prevezena u Dom zdravlja u Posušje, a nakon toga i u SKB Mostar. Neslužbeno se doznaje da se uglavnom radi o ogrebotinama, nagnječenjima i lomovima, izvijestio je portal Grude-online.info.

Dvije osobe su lišene slobode

U petak su uhićene dvije osobe zbog nesreće koja se dogodila u četvrtak kasno navečer u Posušju kada je u padu ringišpila ozlijeđeno devet osoba od kojih su dvije maloljetne.

”Dvije osobe su lišene slobode zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Izazivanje opće opasnosti”, potvrdio je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a ŽZH Dražan Bošnjak.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u četvrtak u 23.30 sati. S obzirom da sinoć nije bilo uvjeta da se obavi očevid, on se vrši jutros u nazočnosti dežurnog županijskog tužitelja.

SirokiBrijeg.info