Zamislite na moment, ako možete, da ste 20 (i više) godina u jednom specifičnom filmu, da vam nešto toliko okupira misli, da mu poklanjate svoje vrijeme, emocije, sve suze i smijeh, novac, sve sto imate, bez obzira tko ste, odakle ste, a ne tražite baš nista zauzvrat. Većina vas će možda pomisliti na neku posebnu osobu u vašem životu, možda neki posebni dogadjaj, ali većina neće pomisliti na ono sto pojedini ljudi ŽIVE vec 20 godina i više. I nemaju namjeru prestati. Nikada.

Za nas je to ovaj život, ovaj klub, ovaj grad, ova navijačka grupa. Nitko nas na to nije tjerao. Nitko nas time nije ucjenjivao. Nitko nas zbog toga nije gledao drugačije, u bilo kojem smislu. Sami smo odabrali ovaj život, sami najbolje znamo sto je sve potrebno žrtvovati da to egzistira, i ne samo egzistira nego da iz godine u godinu se nastoji poboljšati u svakom mogućem pogledu. Naravno, nekad će to izgledati bolje, nekad lošije, mala smo, ali ponosna sredina, ali bit cijele te priče je da će ona uvijek biti postojana, do zadnjeg čovjeka. Uvijek će se pojaviti netko novi tko će uzeti zastavu sa poda, ponosno je zavijoriti, nastaviti sanjati snove onih prije njega. Uvijek će se pojaviti netko novi tko će ponosno stati iza naših transparenata i nasih zastava, svega onoga što predstavljaju, i ponosno će nastaviti jednu svijetlu tradiciju otpora, prkosa i inata. Netko će ga možda upitati zasto, čemu sve to. Volim misliti da bi svatko od nas odgovorio u glas : zato sto je to ljubav mog života!

Pozivamo SVE nase navijače, simpatizere, gledatelje, ljude koji vole ovaj klub i ovaj grad da se prije svega aktivno uključe u rad Kluba Navijaca, da se pojave na tribini zajedno sa svima nama, da dođu dati podršku jedinom nam klubu i voljenom gradu, jer svi ste dobrodošli, svi ste vi dio nas, i u konačnici svi smo mi Široki Brijeg. Jer Široki Brijeg to zaslužuje, Široki Brijeg to treba, i bez obzira koliko ga lomili, bez obzira koliko se politika, društvene i ine prilike uplitale direktno ili indirektno u naš klub, KN Škripari će uvijek stajati iza svog kluba, uvijek će imati svoj jasan stav, svoje ja i neće dozvoliti nikome da se miješa u unutarnje djelovanje Kluba Navijača, niti da pretvori sve ovo što smo 20 godina stvarali i sanjali u ništavilo!

Zato dođite i ovu nedjelju u 19 sati na veliki derbi protiv FK Sarajeva, dođite da svi zajedno proslavimo 20 godina postojanja, dođite i dignite svoj glas, dođite i ponosno zapjevajte, neka svi znaju da se Široki Brijeg i Škripari u ovoj drzavi jednostavno ni u kojem momentu ne mogu i ne smiju podcijeniti ni zanemariti!

..samo TI.. 1996..

poz2292016

FB Škripari – Široki Brijeg