Nakon što su u posljednjih nekoliko mjeseci napravili dosta uspješnih updeata za desktop i mobilnu aplikaciju, te lansirali Outlook 2016, outlookov tim ovih dana je objavio prijelomnu točku za Outlook.com

Ukoliko još uvijek niste korisnik ovog emaila, možete se već sada registrirati. Nova verzija upravo kreće po Americi, a uskoro stiže i u ostale dijelove svijeta. Ako ste postojeći korisnik, uskoro će update doći i do vašeg računa. Na vama je samo da budete malo strpljivi.

Novi Outlook.com je izgrađen na Office 365 infrastrukturi, stoga ćete dobiti pouzdan email servis kojim se koriste milijuni tvrtki, državnih službi i škola diljem svijeta. U današnjem digitalnom svijetu, sigurnost vaših privatnih podataka je najvažnija, a ova platforma pridonijet će većoj pouzdanosti i sigurnosti za vaš email i podatke u kalendaru. Korisnici Outlook.com također će uživati u svim pogodnostima koje imaju korisnici Office 365. Nedavno su dodane novosti poput automatske potvrde o letu u vaš kalendar, te pametnog imenika koji će znati s kime ste najviše bili u kontaktu.

Integracijom na novu platformu uvedene su i nove mogućnosti za korisnike koji se spajaju putem Outlook aplikacije za Windows ili Mac. Postavljanje automatskih odgovora, sinkronizacija kategorija i pravila za inbox samo su neke od novih mogućnosti.

GIPHY, Yelp i Wunderlist kao novi partneri Outlook.com-a donose mogućnost ubacivanja animiranih GIF sličica, prijedloge za shopping i izlete, te bolju organizaciju mailova. Posebno je zanimljiva integracija Skypea koja će vam komunikaciju mailom i chatom u istom inboxu.

Bug.hr