Osumničeni za “čakijanje” u Širokom Brijegu predao se policiji, prijeti mu kazna zatvora od pet godina!

ŠIROKI BRIJEG – Kao što ste već upoznati sa nesretnim događajem u Širokom Brijegu, koje se dogodilo u subotu oko 21.30 sati, u Ulici Antuna Mihanovića, a kojim nas je informirao portal Jabuka.tv, gdje je došlo do sukoba u kojemu je nožem teže ozlijeđena ženska osoba u tridesetim godinama, dolazimo do novih informacija.

Naime, nakon ovog događaja ozljeđena osoba je primljena u Dom zdravlja Široki Brijeg, a kasnije je prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Kako portal SirokiBrijeg.info doznaje od obitelji nastradale, ista se nalazi van životne opasnosti, i liječnici u Mostaru čine sve kako bi sanirali nastale ozljede koje je zadobila.

Viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnošću ŽT ŽZH Široki Brijeg, Jospi Aničić naj je potvrdio kako je Županijsko tužiteljstvo ŽZH u Širokom Brijegu, nakon što je dana 24.6.2017. godine u večernjim satima izvršen očevid na mjestu događaja od strane dežurnog tužitelja i ovlaštenih službenih osoba PU Široki Brijeg, zaprimilo izvješće o počinjenom kaznenom djelu PU Široki Brijeg protiv dvadeset šestogodišnjeg Širokobriježanina G.S. koji se sumnjiči da je dana 24. lipnja 2017. godine u večernjim satima nožem izbo oštećenu A.S. nanijevši joj na taj način tjelesne ozljede za sad neutvrđenog stupnja, nakon čega je došao u prostorije PU Široki Brijeg i predao se, kada su ga djelatnici PU Široki Brijeg lišili slobode.

G.S. se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju koje je opisano i kažnjivo po čl. 166. Kaznenog zakona F BiH, za koje kazneno djelo je zapriječena kazna zatvora u trajanju od najmanje 5 godina.

Kako nam je nadalje kazao da će se na osnovu dokaza u spisu, nakon što se osumnjičenik ispita u prostorijama ovog tužiteljstva, obzirom da se radi o teškom kaznenom djelu, odlučiti o podnošenju prijedloga za određivanje pritvora nadležnom sudu.

SirokiBrijeg.info