Općinski sud u Širokom Brijegu, raspisao je tjeralicu za Hamdijom Rahimićem iz mjesta Gornja Raduša zbog KD “Krađe” iz čl. 286 ST.1 KZ F BiH, a razlog raspisivanja tjeralice je što im nije dostupan.

Hamdija Rahimić rođen je 08. rujna 1956. godine u mjestu Gornja Raduša, dok mu je prebivalište prijavljeno u ulici Gornja Raduša br.2, općina Tešanj. Rahimić posjeduje državljanstvo Bosne i Hercegovine.

Općinski sud u Širokom Brijegu, raspisao je tjeralicu za Tomislavom Bešlićem iz Posušja zbog KD “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” iz čl. 239. st. 3. KZ F BiH., a razlog raspisivanja tjeralice je što im nije dostupan.

Tomislav Bešlić rođen je 03. listopada 1984. godine u Imotskom, dok mu je prebivalište prijavljeno u ulici Rastovača bb, općina Posušje. Bešlić posjeduje državljanstvo Bosne i Hercegovine.

Općinski sud u Širokom Brijegu, raspisao je tjeralicu za Karlom Bošnjakom iz mjesta Grude zbog KD “Teška tjelesna ozljeda” iz čl.172. st.1. KZ F BiH, a razlog raspisivanja tjeralice je što im nije dostupan.

Karlo Bošnjak rođen je 17.srpnja 1973. godine u mjestu Višnjica (Grude), dok mu je prebivalište prijavljeno u ulici Višnjica bb, općina Grude. Rahimić posjeduje državljanstvo Bosne i Hercegovine.

Ako imate informaciju o boravku i kretanju navedene osobe, istu možete prijaviti u najbližu Policijsku postaju ili pozivom na besplatni telefonski broj 122.

SirokiBrijeg.info