Održana svečana sjednica Skupštine HŽRK Grude

U srijedu večer, 13.12.2017.g. u prekrasnom okruženju Agroturizma Marića gaj u Ružićima kod Gruda održana svečana sjednica Skupštine HŽRK Grude.

Kako je to uobičajeno svake godine na kraju rukometne godine HŽRK Grude održava sjednicu Skupštine kluba koja ima radno svečani karakter. Na ovogodišnjoj Skupštini, predsjednik HŽRK Grude, Zoran Trlin se osvrnuo na 2017.godinu te istakao veliko zadovoljstvo radom škole rukometa “Rukomet-od prvog koraka do prvaka”, velikim interesom djevojčica, vrhunskim odgojno stručnim radom sa djeco, a posebno uvođenjem i razvojem mini rukometa koji do sada nije bio prakticiran u školi rukometa.

Posebno zadovoljstvo je iskazao za rad i rezultate seniorske ekipe koja je u ovoj 2017.godini osvojila treći naslov prvakinja BiH, a godinu je završila na vodećem mjestu Premijer lige BiH sa maksimalnih 33 boda iz 11 utakmica. Uz klub se vežu i razni rekordi kao što su niz od više od 3 godine ili 77 utakmica nepobjedivosti u Premijer ligi i KUP-u BiH te period od više od 4 godine nepobjedivosti u domaćim natjecanjima na parketu grudske sportske dvorane.

Što se tiče financijskog poslovanja istaknuto je da klub i ovu godinu kao i sve prethodne završava bez ikakvih neizmirenih financijskih obveza te sa puno povoljnijom strukturom prihoda koja se sve više temelji na prihodima ostvarenim od različitih projekata koje financiraju različite razine vlasti od županijske preko federalne pa do državne. Isto tako sve je više sponzora i donatora izvan Gruda pa i izvan Županije Zapadnohercegovačke koji prepoznaju i podržavaju rad kluba.

Nakon izlaganja predsjednika kluba, nazočnima se obratio Načelnik općine Grude, gosp. Ljubo Grizelj koji je čestitao igračicama, trenerima i upravi kluba na ostvarenim rezultatima te pozvao nazočne gospodarstvenike da dodatno podrže rad ovog kluba.

Nazočne je nakon toga pozdravio član UO RS BiH i član UO RS Herceg Bosne, Slobodan Zadro koji je isto tako čestitao na ostvarenim rezultatima.

U nastavku su sve igračice i trenerice dobile darove koje su osigurali sponzori i donatori kluba, a sve je nastavljeno zajedničkim druženjem.

VIŠE FOTOGRAFIJA NA; FB HŽRK Grude

Večeras,13.12.2017.g. je prekrasnom okruženju Agroturizma Marića gaj u Ružićima kod Gruda održana svečana sjednica Skupš…

Posted by Hžrk Grude on 13. prosinca 2017