Održana redovita skupština Izviđača

Administrativnim rječnikom kazano u Izviđaču Centra osiguranje, krenuli su redovitom procedurom zaključiti prošlu i otvoriti priču o narednoj sezoni. procedura je otvorena redovitom godišnjom skupštinom na kojoj nije bilo nekih posebnih novina, a ni kadrovskih promjena. Naravno, da u klubu ne mogu biti zadovoljni proteklom sezonom u kojoj su ostali bez naslova prvaka, a time i SEHA lige, a po drugi puta uzastopno u finalu izmakao im je i kup.

Nakon što je sezona koja je puno obećavala, završena ispod očekivanja i dojam je početnog nesnalaženja, u klubu su sudeći po neslužbenim informacijama ispravno detektirali neke slabosti. Javna je tajna da se pregovara sa Silvijom Ivandijom, iskusnim hrvatskim stručnjakom koji je već jednom u sezonama 2009/2010 i 2010/2011 vodio “skaute”. Navijačima Izviđača ostao je u lijepom sjećanju kao trener koji zna što hoće i kako to ostvariti. Uz trenera Ivandiju spominju se i neka moguća igračka pojačanja. Jedno od najčešćih je ime Tarika Međića koji je prošlih sezona nastupao za Vogošću.

Malo je igrača u BiH koji bi se za Izviđač CO mogli smatrati pojačanjem, a jedno od rijetkih upravo je iskusni Međić. Jedna od informacija u opticaju je da iskusni Ratko Nikolić ostaje i u idućoj sezoni, ali… Branko Vukojević, direktor kluba bio je škrt na riječima, navedena imena nije ni potvrdio ni demantirao, međutim kazao je da upravo “intenzivno radi”, a pouzdanih informacija trebat će sačekati sjednicu Izvršnog odbora, koja će se održati za dan dva. Prema riječima direktora Vukojevića, konferencija za novinare mogla bi biti u utorak, a na njoj bi se javnosti prezentirale novine za iduću sezonu.

Dušan Musa / Vecernji.ba