Održana 6. sjednica Gradskog vijeća Širokog Brijega

Danas je u dvorani Gradskog vijeća pod predsjedanjem predsjednika Vinka Topića održana 6. sjednica Gradskog vijeća.

Usvojena su rješenja o imenovanju Povjerenstva za mlade Gradskog vijeća Široki Brijeg u sastavu: Marko Ćavar, Toni Galić, Franjo Marušić, Eva Suton i Ante Ćužić.

Također, imenovan je novi Odbor za branitelje i ratne stradalnike, a čine ga: Boro Hrkać, Eduard Kraljević, Kristijan Crnjac, Slavko Mandić i Marinko Jelić.

Usvojena je odluka o pokretanju aktivnosti za prelazak na riznično poslovanje. Izvješće o izvršenju proračuna grada Širokog Brijega za prošlu 2016. godinu u iznosu od 10.223.700,00 KM usvojeno je većinom glasova. Odluku i Izvješće je obrazložio pomoćnik gradonačelnika za financije Mate Zadro.

Na dnevnom redu današnje sjednice Gradskog vijeća bila su izvješća javnih ustanova. Prema tome, ravnatelji JU Centar za socijalni rad, Hrvatski kulturni dom, Narodna knjižnica i DV „Trnoružica“ prikazali su izvješće o radu za 2016. godinu. Sva izvješća su usvojena.

Izvješća o radu Općinskog pravobraniteljstva Široki Brijega, kao i Vatrogasnog društva, za 2016. godinu također su usvojena. Informacije o radu Crvenog križa Široki Brijeg za 2016. godinu primljene su na znanje.

SirokiBrijeg.info