ŠIROKI BRIJEG – Nogometaši Mladosti ovog su vikenda trebali igrati dvije pripremne utakmice, međutim susret protiv Brotnja, koji je bio zakazan za ovu subotu na stadionu Bare u Čitluku, odgođen je zbog lošeg stanja tamošnjeg travnjaka.

Mladostaši će u nedjelju ugostiti NK Kamešnicu iz Podhuma, člana Druge lige FBiH Skupina Jug, a utakmica je zakazana na igralištu SRC-a “Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu s početkom u 14.30 sati.

Bit će to ujedno peta utakmica našeg kluba u tekućem pripremnom razdoblju, a ovom prilikom prisjetit ćemo se i ostvarenih rezultata u odigranim utakmicama. HNK Mladost je slavila pobjede protiv NK Mostar 1:0 i FK Velež iz Nevesinja 3:1, protiv NK Bune rezultat je glasio 0:0, dok je HŠK Posušje nanijelo jedini poraz širokobriješkom klubu zabilježivši pobjedu 2:0.

Ovom prilikom pozivamo sve simpatizere i navijače našeg kluba da dođu na nedjeljnu utakmicu. Ulaz je slobodan, baš kao i za sve ostale domaće nastupe našeg kluba, priopćeno je iz HNK Mladosti Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info