Obilježen “DAN NARCISA” u Širokom Brijegu

Danas, 23. ožujka, u Širokom Brijegu je obilježen “DAN NARCISA” s početkom u 12 sati na Trgu širokobrijeških žrtava

Članice Udruge žena liječenih od karcinoma dojke „Narcis“ uz pomoć volonterki povodom „Dana narcisa“ priredile su druženje sa sugrađanima.

“DAN NARCISA” organiziran je prodajom narcisa, cvijeta koji simbolizira život, a sva prikupljena sredstva namijenjena su udruzi NARCIS za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke, kao i pomoći za sve oboljele žene. Cilj druženja je upoznati građane o važnosti prevencije kod malignih oboljenja i o svim vidovima pomoći ženama oboljelim od raka dojke.

Članicama Udruge i druženju pridružio se predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić, čime je iskazao svoju potporu radu navedene Udruge. Iz Udruge su se zahvalili predsjedniku Topiću i gradonačelniku Kraljeviću na bezuvjetnoj podršci njihovom radu.

Kao što je narcis simbol dolaska proljeća, buđenja i novoga rađanja, tako i ova manifestacija ima svoju poruku, a to je poruka radosti življenja i novoga života.

Volonterke su se mogle sresti na ulicama, u kafićima, trgovinama, poduzećima i ustanovama. Nudile su narcis čijom kupnjom ste mogli podržati njih i rad njihove udruge.

SirokiBrijeg.info