Home Najave OBAVIJEST: Posebna regulacija prometa na području Širokog Brijega 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe

OBAVIJEST: Posebna regulacija prometa na području Širokog Brijega 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe

0
OBAVIJEST: Posebna regulacija prometa na području Širokog Brijega 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe

ŠIROKI BRIJEG – Obavještavamo sudionike u prometu da će u ponedjeljak 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, na području Širokog Brijega vrijediti posebna regulacija prometa.

Dana 15.08.2016. godine u 20,00 sati promet će se preusmjeriti tako da će se zabraniti ulazak motornih vozila iz kružnog toka u Klancu prema centru grada, a isti će se odvijati Ulicom Pobijenih franjevaca – Obilaznom cestom u pravcu Pecare, odnosno Oklaja, koristiti put preko Vagana.

Od mosta Ulicom A. Mihanovića do raskrižja za Trg dr. A. Starčevića neće se dozvoliti zaustavljanje i parkiranje vozila, tako da parkirana vozila ometaju normalno kretanje pješaka, a dozvoljeno je parkiranje ispred robne kuće i banke na površinama izvan kolnika i nogostupa.

Na očišćenom prostoru od motornih vozila most – Penavića kuća, nogostupi i parking prostor, od raskrižja Ulice dr. Jure Grubišića – “Kruno” do raskrižja sa Ulicom fra D. Buntića i djelu Ul. A. Mihanovića do hotela Park i djelu Ulicu Stjepana Radića do zgrade Vlade ŽZH je predviđeno održavanje kulturno-zabavnog programa i drugih pratećih programa sa početkom u 21,00 sati, a bina će biti smještena na Trgu Širokobrijeških žrtava, kod središnjeg križa, gdje se očekuje prisustvo oko 10.000 posjetitelja, na kojem prostoru nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje vozila.

Za vrijeme trajanja proslave i programa do razilaska posjetitelja u ovim ulicama će biti zabranjen promet motornih vozila.

Za to vrijeme promet vozila se neće odvijati Ulicom fra Didaka Buntića, od raskrižja sa Ulicom K. Jelene do mosta, pješačka zona.

Sudionike u prometu molimo za strpljenje te ih pozivamo da poštuju prometne znakove i naredbe ovlaštenih službenih osoba, kako bi se promet odvija što manje smetnji i zastoja, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

SirokiBrijeg.info