Nova sanacija u nepunih godinu dana kanalizacijskih šahtova na magistralnoj cesti u Ljubuškom

LJUBUŠKI – Prije nepunih godinu dana završeni su radovi na projektu izgradnje istočnog kraka kanalizacijske mreže na području općine Ljubuški. Jedan dio kanalizacijske mreže pružao se trakom magistralne ceste M6 Ljubuški – Čapljina odnosno dijelom regionalne ceste R424 Ljubuški – Čitluk – Mostar.

Izvođač radova bio je “HP Investing” iz Mostara, a već se tada vidjelo da su završni radovi izvedeni dosta loše, ubrzo je propao asfalt oko postavljenih šahtova, a naknadna sanacija odrađena nekvalitetno, piše LJportal.com.

Kako smo već pisali zbog oštećenja regionalne ceste R424 u listopadu prošle godine saniran je ulaz u Ljubuški iz smjera Mostara, dok se radovi na sanaciji magistralne ceste M6 odvijaju ovih dana. Ostaje nam se samo nadati da će ovaj put djelatnici HP Investing sanaciju ugrađenih šahtova odraditi na zadovoljavajući način – treća sreća.

Podsjećamo, Općina Ljubuški je zajedno s Agencijom za vodno područje Jadranskog mora iz Mostara i Federalnim ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, u devetom mjesecu 2013. godine krenula u realizaciju projekta izgradnje kanalizacijske mreže na području općine Ljubuški, a da bi isti bio okončan u veljači 2015.godine.

LJportal.com