Nogometašice Širokog Brijega rekordnih 8:0, nadigrale cure iz Mostara

Nogometašice ŽNK ŠIROKI BRIJEG u subotu su odigrale gostujuću utakmicu protiv ekipe ŽN/FK “Mostar” iz Mostara, te pobijedile rezultatom 0:8 (0:5)!!! To je najveća pobjeda za Širokobriježanke od osnutka kluba.

Utakmica se igrala na stadionu FK “Bjelopoljac” u Bijelom Polju (Mostar), protiv bivšeg premijerliagaša. Širokobriježanke su utakmicu odigrale jako dobro, te zasluženo nose tri boda u naš Široki Brijeg. Osim što su nadigrali protivnika sa rezultatom 8:0, imali su još niz prigoda za postizanje pogodaka.

Pogotke za NK Široki Brijeg postigle su Nikolina Čerkez(2), Slavica Glavota(2), Ivana Mikulić(2), Julija Kvesić(1) te Matea Marušić(1), koja već četvrtu utakmicu za redom postiže pogodak!!!

Naponenimo i to kako je za Širokobriježanke, debitirala i najmlađa igračica Lorena Soldo, koja je priključena iz kadetkinja za ovu utakmicu.

Naredna utakmica širokobriježanki u VII. kolo Prve ženske lige FBiH, igra se na Mostarskom Blatu uTrening kampu “Musa/Karačić” gdje dočekuju ekipu HŽNK “Čapljina” iz Čapljine.

ŽNK Široki Brijeg