Nogometaši Širokog i Krupe na Pecari podijelili bodove

Zanimljiva nogometna predstava na Pecari na oproštaju od osnovnog dijela prvenstvene utrke. Dosta prigoda i s jedne, i s druge strane, s tim da je Široki rano poveo i nakon toga imao 4-5 stopostotnih prigoda za ovjeru pobjede, koje nije iskoristio, a gosti su također imali svoje situacije za postizanje gola i dočekali poravnanje u sami smiraj susreta, s tim da je Bandić nakon toga spriječio i potpuni preokret.

Već u 12. minuti Menalo je uzdrmao gredu gostujućeg gola, a onda u 17. i zatresao mrežu iza leđa Kutića udarcem glavom na asistenciju Josipa Ćorića – 1:0. Krupa je uzvratila četiri minute kasnije kada je Vukotić nakon ubačaja iz kuta uzdrmao gredu gola Bandića. Do kraja poluvremena Lončar i Menalo mogli su se upisati među strijelce, ali nisu bili precizni pa je ostalo 1:0.

I onda, u 47. minuti najveća prigoda za Široki. Lončar je, međutim, na povratnu loptu Dine Ćorića promašio gotovo nemoguće sa samo dva-tri metra. U 72. minuti “Plavo-bijeli” su propustili i posljednju veliku prigodu na autakmici, opet preko Lončara, da bi kazna stigla u 89. minuti kada je Milanović sjajnim udarcem donio poravnanje i radost gostima – 1:1.

STRIJELCI: 1-0 Menalo (17), 1-1 Milanović (89).

ŠIROKI BRIJEG: Bandić, Kvesić, Barišić, D. Ćorić, Baraban (46. Zlomislić), Ćorluka, Menalo (68. Bagarić), J. Ćorić, Lončar, Begonja, Perković (68. Kožul). Trener: Sablić.

KRUPA: Kutić, Galešić (62. Balabanović), Maksimović, Dujaković, Vukotić, Nikodijević, Mirosavljević, Aleksić, Milanović, Fajić (82. Šamara), Marjanović (57. Banović). Trener: Starčević.

NK Široki Brijeg