Home Sport Nogomet Nogometaši Širokog Brijega znatno oslabljeni bez Bilobrka u nastavku sezone

Nogometaši Širokog Brijega znatno oslabljeni bez Bilobrka u nastavku sezone

0
Nogometaši Širokog Brijega znatno oslabljeni bez Bilobrka u nastavku sezone

Nogometni klub Široki Brijeg saznao je loše vijesti uoči nastavka sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Prvi golman kluba sa Pecare Luka Bilobrk će zbog zdravstvenih problema odsustvovati sa terena određeni period, što će svakako biti veliki hendikep za Širokobriježane.

“Zbog zdravstvenih problema moram mirovati do daljnjeg. Više o svemu znat ću nakon stručnog liječničkog mišljenja. No, ostajem uz momčad u svakom trenutku, a pozivam i sve naše navijače da nam budu podrška s tribina u jako bitnim utakmicama za nas. Samo zajedno možemo ostvariti zacrtani cilj”, rekao je Bilobrk, te dodao:

“Nažalost, trenutačno imam zdravstvenih problema koje ću, nadam se, uz Božju pomoć brzo riješiti. Iako me neće biti na terenu, zbog čega mi je jako žao, uz svoju momčad ostajem maksimalno vezan, bilo na terenu ili negdje drugo”.

Luka Bilobrk (32) je ove sezone branio na 20 utakmica u Premijer ligi BiH i primio je 15 golova, što ga svrstava među najuspješnije golmane bh. prvenstva.

Umjesto njega, među stativama kluba sa Pecare bi do daljnjeg trebao biti rezervni čuvar mreže Krešimir Bandić, koji je banio na preostale dvije ligaške utakmice u dosadašnjem dijelu sezone.

SportSport.ba