Već u trećoj minuti Rođeni su imali stopostotnu prigodu preko Zeljkovića koji je nakon glavometa oko gola gostiju bio najspretniji, ali njegov udarac glavom sjajno je obranio vratar Zlomislić. Pritisak Veleža se nastavio, Brandao je šutirao u 8. minuti sa vrha šesnaesterca, ali lopta je otišla zamalo odlazi preko gola.

Pet minuta kasnije nova odlična prigoda za domaće. Kalezić se sjajno oslobodio svog čuvara na desnoj strani i pronašao Fajića na pet metara od gola koji je promašio nemoguće.

Ipak veliki pritisak domaćima se isplatio u 18. minuti. Ćosić je ubacio, a ponovno sam na pet metara našao se Fajić koji se ovaj put iskupio za prethodni promašaj i lagano pogodio za vodstvo Mostaraca.

Široki se ni nakon gola nije uspijevao oduprijeti pritisku domaćih. Fajić je imao novu veliku prigodu u 25. minuti, kada je nakon ubačaja Čivića glavom šutirao, ali vratar gostiju bio je na mjestu.

Igralo se dosta mirnije u nastavku, Široki je kontrolirao igru, ali nije uspijevao ozbiljnije ugroziti gol Bobića. Domaći su mirno čuvali stečenu prednost i vrebali iz protuudara.

Jedinu pravu prigodu Široki je imao preko Jurića koji je zakasnio s uklizavanjem na povratnu loptu s boka u 89. minuti pa je Bobić ostao čiste mreže.

Velež je u nadoknadi imao još jednu veliku prigodu preko Vehabovića, koji je izašao sam na Zlomislića, ali ostalo je 1:0.

STRIJELAC: 1-0 Fajić (16).

VELEŽ: Bobić, Manev, Ferreyra, Zvonić, Čivić, Ćosić, Zeljković (82. Berisha), Hasanović, Kalezić (61. Vehabović), Brandao (89. Behram), Fajić. Trener: Dudić.

ŠIROKI BRIJEG: Zlomislić, Cipetić, Kovačić, Matić, Kvesić, Enin, Marić (69. Jurić), Stanić (46. Hrkać), Ćorić, Jović (80. Franjić), Bagarić. Trener: Ćorić

NK Široki Brijeg