Nogometaši Širokog Brijega krenuli s pripremama za proljetni dio sezone

ŠIROKI BRIJEG – S pripremama za proljetni dio sezone startali su nogometaši Širokog Brijega. Ne očekuju se promjene u igračkom kadru, a najveća proljetna pojačanja „Plavo-bijelih“ trebali bi biti, kazao je trener Slaven Musa, nogometaši koji ljetos nisu prošli pripreme i oni koji su pauzirali zbog ozljeda.

Prvi tjedan priprema bit će laganiji, trenirat će se u Kampu Musa-Karačić jednom dnevno, dok je za drugi tjedan planiran žešći ritam. Prva provjera bit će 23. siječnja protiv niželigaša Mostara, a nakon toga slijede utakmice protiv Osijeka (29. siječnja), Rijeke (2. veljače) i Branitelja (6. veljače). U Antalyji će „Plavo-bijeli“ boraviti od 9. do 19. veljače i, uz treninge, imati provjere protiv još nepoznatog protivnika (11. veljače), Odensea (14. veljače) i Shakhtera Karagandy (19. veljače).

nksirokibrijeg11012015 2

Dvoboj protiv Kazahstanaca bit će i posljednji u pripremnom razdoblju, sedam dana kasnije starta proljetni dio sezone u Premier ligi BiH. Glavni cilj na proljeće je izboriti Europu, a ako se ukaže prigoda i osvojiti trofej u prvenstvu ili Kupu BiH.

nksirokibrijeg11012015 3

Prvoj prozivci nazočili su, a potom i odradili prvi trening: Luka Bilobrk, Dino Ćorić, Jure Ivanković, Danijel Kožul, Wagner, Dino Kresinger, Davor Landeka, Antonio Soldo, Josip Barišić, Josip Ćorluka, Zvonimir Kožulj, Matej Karačić, Ivan Buhač, Slavko Brekalo, Slavko Bralić, Boris Pandža, Ivan Baraban, Luka Menalo, Stipo Marković, Ivan Sesar, Mate Pehar, Ivan Crnov, Ivan Krstanović, Goodness Ajayi, Jozo Špikić.

Više fotografija na: NK Široki Brijeg